top of page

EL GRAN REPTE #BCNESMOUDINSDECASA 

El gran repte “BCN es mou dins de casa” portarà el fitnes a la casa dels barcelonins i barcelonines durant el temps de confinament i acabarà en una gran sessió compartida als balcons el dia 12 d’abril a les 12.00 hores.

El 12 d’abril a les 12.00h serà la cita del gran repte

Si no es pot sortir al carrer a fer esport, per què no fer-ho dins de casa? Amb aquesta premissa neix el gran repte “BCN es mou dins de casa”, una iniciativa de l’Institut Barcelona Esports, en col·laboració amb els Centres Esportius Municipals, que portarà el fitnes a la casa dels barcelonins i barcelonines durant el temps de confinament i acabarà en una gran sessió compartida als balcons el dia 12 d’abril a les 12.00 hores.

Ara, i tenint en compte la situació actual, volem convocar a moltes persones, de totes les edats i en qualsevol condició física, a fer conjuntament una sessió de fitnes, el 12 d’abril a les 12.00h, des dels vostres balcons o qualsevol racó de casa vostra, amb el gran repte #BCNesmoudinsdecasa.

A partir d’avui, ja es pot consultar la coreografia que es ballarà, al canal de Youtube de BCN Esports. Cada dia, a més, es farà acompanyament al repte des de tota la resta de xarxes socials de l’IBE i dels diversos CEM, per ajudar a la gent a preparar-se pel gran dia. Aquests dies, fem fitnes des de casa!

bottom of page