March 1, 2017

Probablement has escoltat moltíssims consells sobre diferents ítems a l'hora de volver baixar de pes. Et mostrem 5 falsos mites perque els tinguis en compte a l'hora de voler aprimar

April 27, 2016

Amb l'arribada del bon temps, introduïm noves classes dirigides dins la nostra graella. Unes activitats novedoses i efectives perque tonifiquis el teu cos, perdis greix i et possis en forma!!! Tot comença a partir del 2 de Maig!!!

 

Les noves classes són: 

 

Abdominals hip...

April 26, 2016

Durant tot el mes d'agost,continuem amb el Campus Olímpia. El projecte que vam engegar el curs passat amb bona acollida tindrà continuïtat aquest any.

 

Més informació sobre preus i torns a l'apartat de Campus Olímpia de la web o trucant al 933120702

 

Us hi esperem!!!

February 4, 2014

L'Equip de Natació de l'AE Bon Pastor ultima la seva preparació per a la competició del Dissabte 8 de Febrer a la piscina del CN Atlètic-Barceloneta, en la 2a jornada del nedador complert.

 

Els nedadors estan ultimant detalls per tal d'arribar en les millors condicions...

January 2, 2014

Moltes vegades ens fem la pregunta de com podem obtenir un esmorçar proteic, ja que és essencial per tonificar o augmentar la massa muscular. 

 

Aquí podem veure un vídeo on ens donen bons consells de com aconseguir-ho.

 

 

December 20, 2013

El diari Sport9 publica un article on destaca el bon paper de l'Equip de natació de l'AE Bon Pastor a la Copa Nadal '13.

 

Felicitats noies i nois !!

December 18, 2013

Informem a tots els usuaris que els dies 24 i 31 de Desembre la instal·lació tancarà a les 18'30 hores, les pistes de tennis i pàdel romandràn tancades aquests dies en concret.

 

Els dies 25 i 26 de Desembre i 1 i 6 de Gener, la instal·lació romandrà tancada. 

Please reload

Featured Posts

5 falsos mites sobre la pèrdua de greix

March 1, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload