top of page

FITNESS I ACTIVITATS DIRIGIDES

Posa't en forma amb el fitness !

Aconsegueix el teu objectiu!! Per fer-ho tens a la teva disposició els nostres tècnics, ells t'ajudaran i t'assessorarant en tot moment perque facis l'exercici físic més adeqüat a les teves necessitats

Volem estar pendents de tu des del primer moment.
 
En el moment de donar-te d'alta al centre, podràs mantindre una entrevista amb el tècnic de sala perque et realitzi un pla d'entrenament personalitzat totalment gratuït, així emprendràs d'una manera efectiva el teu entrenament.
 
Preparat per començar?

Activitats Dirigides

T'oferim un ampli ventall de diferents activitats per adaptar-nos a les preferències dels nostres abonats alhora de realitzar activitat física. Descarrega't l'horari i escull les sessions que més adequades als teus gustos. 
 

HORARI D'ACTIVITATS DIRIGIDES

dirigides maig 2024.png
De què es composa cada classe?

  • Seguint les indicacions establertes per les autoritats vers el COVID-19, s’han modificat les activitats dirigides per adaptar-les  a la normativa actual per a garantir la seguretat de tots els usuaris/es.

  • A causa de l’adaptació de la sala de fitness, les sessions d’activitats dirigides es duran a terme a la sala polivalent, excepte algunes classes puntuals que es duran a terme a la sala de fitness. Com a conseqüència, s’han afegit més classes amb novetats en més franjes horàries respecte la graella anterior.

  • Seguint protocol de les autoritats sanitàries, el límit d’aforament de les sessions dirigides serà de 12 usuaris/es. Les places s’atorgaran per ordre d’arribada.

bottom of page