top of page

PER QUÈ NOSALTRES?

Des de l'Agrupació Esportiva Bon Pastor volem ser més que un lloc on tu tens un abonament. Creiem amb fermesa en l'activitat física com a estil de vida i en els beneficis que la salut pot siginificar per a la teva vida. Volem que treguis el màxim profit al teu temps entrenant amb nosaltres i que les teves experiències de les sessions siguin positives i gratificants

Sabem que escollir un centre de fitness pot ser difícil, així que des del CEM Bon Pastor treballem perque nosaltres siguem la teva millor opció. No creiem en tàcticas de venda d'alta pressió ni en mal de caps a l'hora de gestionar les baixes. Volem que et sentis completament còmode amb nosaltres, amb el nostre centre i amb els serveis que t'oferim.

Entrenamiento físico
En sus marcas

La nostra misió es ajudar-te a aconseguir els teus objectius d'acondicionament físic i maximitzar els beneficis per a la teva salut. El perfil dels nostres abonats no és el de convertir-se en atletes professionals o culturistes, i així ho entenem i així ho planifiquem amb els nostres plans de treball. Es la nostra responsabilitat proporcionar-te les instal·lacions, el staff, l'assessorament i la motivació per tal de que et trobis amb energia i preparat per aconseguir els teus objectius.

Per tal de dinamitzar més les teves sessions d'entrenament físic, contem amb un gran ventall d'activitats dirigides, des d'activitats d'alta intensitat fins a activitats dirigides de relaxació, pàssant per activitats coreografiades. Tot això amb la supervisió i control d'un monitor titulat el qual t'ajudarà a realitzar més eficientment la teva sessió.

Un altre aspecte molt important per la seva rellevància són les escoles esportives, ja que a través de l'esport i els valors que aquest ens aporta formem a futures persones mentre practiquen la modalitat que més els hi agrada, gaudint i reforçant la seva salut i el seu correcte creixement alhora. Escoles esportives com la de natació, futbol, gimnàstica rítimica, patinatge o hip hop són alguns dels exemples dels que posem a disposició dels infants.

Ja sigui que busquis una piscina, un gimnàs amb maquinària completa, unes pistes de pàdel i/o tennis,.... ho tens tot en nu mateix lloc. ho tens tot al CEM Bon Pastor

Práctica de fútbol
bottom of page