Noves classes dirigides!!


Amb l'arribada del bon temps, introduïm noves classes dirigides dins la nostra graella. Unes activitats novedoses i efectives perque tonifiquis el teu cos, perdis greix i et possis en forma!!! Tot comença a partir del 2 de Maig!!!

Les noves classes són:

Abdominals hipopressius: Exercicis realitzats mitjançant apnees respiratòries. Aconseguim disminuir la pressió abdominal, són idonis per reduir la cintura i solucionar la incontinència de l'esforç. A més, disminueixen els problemes d'esquena i augmenten el rendiment esportiu.

Bootcamp: Entrenament intermitent que es basa en exercicis d'alta intensitat seguit de pauses molt bres. És un treball d'alt ritme constituint un treball aeròbic i anaeròbic amb un gran treball de força muscular. Ideal per tonificar i perdre greix.

Aquagac: Activitat enfocada a enfortir el to muscular de les cames, glutis i abdominals. Millorant la circulació i reduïnt l'aparició de cel·lulitis.

Aquabox: Activitat en la qual es realitzen tècniques, cops i puntades de boxa o kickboxing per aconseguir intenses sensacions d'entrenament millorant la capacitat cardiorespiratòria cremant al mateix temps calories.

Aquarunning: Activitat aeròbica i de tonificació muscular que desenvolupa moviments de carrera aprofitant la ressistència de l'aigua.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

HORARI D'OBERTURA

Centre Esportiu

Dilluns a Divendres

7.00 - 22.00 hores

​Dissabtes i Diumenges

​9.00 -14.00 hores

 

Pistes Tennis i Pàdel

ADREÇA

C/ Costa Daurada, 12
08030
Barcelona

933120702 - 619818900

aebonpastor@hotmail.com

TROBA'NS

Situades a c/d'Arbeca, 1

Dilluns a Divendres

10.00 a 23.00h

​Dissabtes, Diumenges i Festius

​9.00 a 14.00 i 16.00 a 20.00h

Telèfon: 672291343

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon

AVÍS LEGAL