top of page

Noves classes dirigides!!


Amb l'arribada del bon temps, introduïm noves classes dirigides dins la nostra graella. Unes activitats novedoses i efectives perque tonifiquis el teu cos, perdis greix i et possis en forma!!! Tot comença a partir del 2 de Maig!!!

Les noves classes són:

Abdominals hipopressius: Exercicis realitzats mitjançant apnees respiratòries. Aconseguim disminuir la pressió abdominal, són idonis per reduir la cintura i solucionar la incontinència de l'esforç. A més, disminueixen els problemes d'esquena i augmenten el rendiment esportiu.

Bootcamp: Entrenament intermitent que es basa en exercicis d'alta intensitat seguit de pauses molt bres. És un treball d'alt ritme constituint un treball aeròbic i anaeròbic amb un gran treball de força muscular. Ideal per tonificar i perdre greix.

Aquagac: Activitat enfocada a enfortir el to muscular de les cames, glutis i abdominals. Millorant la circulació i reduïnt l'aparició de cel·lulitis.

Aquabox: Activitat en la qual es realitzen tècniques, cops i puntades de boxa o kickboxing per aconseguir intenses sensacions d'entrenament millorant la capacitat cardiorespiratòria cremant al mateix temps calories.

Aquarunning: Activitat aeròbica i de tonificació muscular que desenvolupa moviments de carrera aprofitant la ressistència de l'aigua.

bottom of page