top of page

5 falsos mites sobre la pèrdua de greix

Probablement has escoltat moltíssims consells sobre diferents ítems a l'hora de voler baixar de pes. Pero.... Quants d'aquests consells són falsos?? Aquí et mostrem 5 falsos mites per tenir-los en compte a l'hora de voler aprimar-te.

Mite # 1: Evitar els carbohidrats t'ajudarà a baixar de pes

La eliminació de carbohidrats de la teva dieta no és gens saludable. Són necessaris per produïr la energia del cos, la seva eliminació també contribueix a patir augment d'ansietat. Els experts diuen que ens hem de centrar en reduir els carbohidrats refinats (com els dolços, els aperitius processats, el pa blanc,...), però no prescindir de les opcions de carbohidrats saludables (llegums, grans sencers, productes integrals,...)

MITE #2: No fer trampa a la dieta

Menjar malament continuament és algo que sabem que no ens ajudarà a l'hora d'eliminar greix, però tenir un caprici un cop a la setmana no ens farà cap mal. De fet, incloure un menjar trampa ajuda a que la dieta sigui més fàcil de portar. Segueix la regla 90/10: el 90% de la teva dieta ha de ser dedicat a aliments saludables, mentre que l'altre 10% pot ser de menjar trampa. Recorda que això només es un menjar trampa, no tot un dia sencer!!

MITE #3: "Baix en greix" i aliments "Reduïts en greix" t'ajudaran a aprimar

Compte amb aquests productes!!! Per anunciar-se com a "Baix en greix", el producte ha de contenir un 30% menys de greix que el producte normal. Això significa que si aquest article és alt en greix en un principi, el producte "light" també tindrà un contingut alt de greix ja que només s'ha reduït un 30%. També s'ha de tenir en compte que baix en greix no significa baix en calories. Sempre mira la etiqueta

MITE #4: Menjar fruita ajuda a aprimar

És fals, ja que dependrà de cada fruita, però en general, aquests aliments presenten alts nivells de sucre natural, per el que, si a més a més, es consumeix durant el sopar, provoca que s'engreixi més.

MITE #5: El pa blanc no engreixa tant

És una creencça totalment falsa. El pà que prenem avui en dia porta molts ingredients refinats i afecten a la creació de teixit adipós. Segons estudis recents elaborats per la Universitat de Tufts (Boston), es va concloure que les persones que prenien pa blanc a diari tenien tres vegades més quantitat de greix abdominal que les que no el consumien.

bottom of page