top of page

SORTEIG PÀDEL CEM BON PASTOR

IMG_20190404_182507.jpg

Volem premiar la teva fidelitat!! És per aquest motiu que creem els sortejos de Pàdel del CEM Bon Pastor. 

Sortejarem 3 premis mensuals entre els 30 usuaris/es amb més reserves efectuades durant tot un mes des de l'app Reservaplay.

Els premis són els següents:

1er premi: Partida gratuïta d'1h 30min a gaudir durant el cap de setmana o franja matí

2on premi: Partida gratuïta d'1h a gaudir durant el cap de setmana o franja matí

3er premi: Obsequi d'un pack de 3 pilotes HEAD PADEL PRO

Els premis s'atorgaran a l'inici de mes vençut, és a dir, a l'inici del mes posterior al comptabilitzat.

Els guanyadors seràn informats per privat i el resultat serà anunciat notificant-ho tant per la pròpia app de Reservaplay (des d'on heu rebut la notificació), com a la recepció del propi centre de tennis i pádel (c/d'Arbeca 1, 08030, Barcelona).

L'equip del CEM Bon Pastor realitzarà un sorteig a l'atzar entre aquestes 30 persones seleccionades. Per a aquest fi s'utilizarà la pàgina web sortea2.com en la modalitat de "sorteig simple". 

Un cop es contacti amb els guanyadors se'ls informarà de com procedir per a gaudir dels premis.

Si algun usuari/a no vol participar per evitar que el seu nom pugui sortir com a premiat, cal notificar-ho a la organització (aebonpastor@hotmail.com) i serà exclòs del sorteig.

Tant les partides gratuïtes premiades com el pack de 3 pilotes han de ser gaudits i recollits durant el mes en el qual són anunciats els guanyadors/es.

L'Agrupació Esportiva Bon Pastor es reserva el dret de modificar les bases del sorteig, parcial o totalment en qualsevol moment. Tantmateix, es reserva el dret d'anul·lar-lo o deixar el premi desert en cas de detectar-se alguna irregularitat. 

Així, es reserva el dret d'excluir de la participació al sorteig a tots aquells participants que, estimi, estan incumplint qualsevol condició de participació. La exclusió d'un participant, qualsevol sigui la seva causa, comporta la pèrdua de tots els drets derivats de la seva condició com a tal.

bottom of page